Bloesem remedies

Bloesem remedies zijn een hulpmiddel om je te ondersteunen in jouw eigen proces. Ik maak hier dan ook graag gebruik van tijdens mijn behandelingen.

Wat zijn bloesemremdies.

Bloesem remedies zijn in de jaren 30 uitgevonden door dr bach. Hij bestuurde de laatste 10 jaar van zijn leven emoties en belemmerend gedrag. Hij zag deze als belangrijkste oorzaak van ons lichamelijk welzijn.
Want wanneer ziel en lichaam niet in balans zijn zijn we bevattelijker voor ziektes.

De laatste jaren zijn er steeds meer mensen zich gaan verdiepen in de kracht van planten en edelstenen. In combinatie met positive energien, en bijvoorbeeld de stand van de planeten zijn er een heleboel mooie remedies ontstaan.

Inmiddels zijn er een aantal standaard bach bloesem remedies in veel winkels te koop, helaas zijn niet deze afgestemd op wat jij nodig hebt. Zelf werk ik met de remedies van Bloesem remedies nederland en ben ik zeer tevreden over het gebruik hiervan.

Tijdens een consult kijken we samen wat jouw hulpvraag is, en naar wat jij nodig hebt. Ik help jou in je eigen kracht te gaan staan zodat je zelf kunt ervaren welke remdie voor jou op dat moment passend is. Daarna stel ik een flesje voor je samen die je mee naar huis kunt nemen.

Een consult duurt een uur en kost 60 euro, dit is inclusief de remedie. Tijdens dit consult is er ruimte om te delen en maken we samen een remedie voor je klaar.  

Mocht je naar de remedie geen consult meer willen of weet je zelf al welke remedie je wilt gebruiken dan kan deze gekocht worden voor 10 euro

wil je meer informatie of een afspraak maken dan kan dat via de contactpagina

 

 

gallery/af40af9c5e9d835adba1179e10992775